default-image

Καταγγελία: Άφησαν άρρωστη ηλικιωμένη χωρίς ρεύμα και νερό

Κρήτη
Καταγγελία: Άφησαν άρρωστη ηλικιωμένη χωρίς ρεύμα και νερό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες τρέλας με πρωταγωνιστή τη ΔΕΔΔΗΕ φέρνει στο φως η καταγγελία καταναλωτή που παρά το γεγονός ότι δεν χρωστά, η επιχείρηση του έκοψε την παροχή για να μην χάσει η ίδια χρήματα από πρόγραμμα με την υπογειοποίηση των καλωδίων.

Εδώ και οκτώ ημέρες λέει ο Νίκος Λυμπρίτης η άρρωστη μητέρα του βρίσκεται χωρίς ρεύμα και νερό στην οδό καπετάν Μανόλη Μπαντουβά, με ότι κίνδυνο ενέχει αυτό και με την υπόθεση του να βρίσκεται ακόμα σε εκκρεμότητα στην Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία προσέφυγε ζητώντας την προστασία της.

"Είναι  απάνθρωπο και παράνομο αυτό που συμβαίνει σε βάρος μιας ηλικιωμένης, που δεν χρωστά. Δεν σέβονται ούτε τη δικαιοσύνη"; Διερωτάται  ο ίδιος μιλώντας στο Ράδιο 9,84, περιγράφοντας την ιστορία που ταλαιπωρεί εδώ και 2-2,5 χρόνια την οικογένεια του.

Αναφέρει πως η επιχείρηση χωρίς την έγκρισή του κι αλλάζοντας το αρχικό της σχέδιο αποφάσισε να τοποθετήσει στην αυλή του σπιτιού του κουτί 400 V, πως για την τοποθέτηση του καταπάτησε και προκάλεσε ζημιές στον χώρο ιδιοκτησίας του, πως συνέδεσε τις παρακείμενες κατοικίες εντός 20 λεπτών και πως παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει κερδίσει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, τον πιέζει να δεχτεί τη δική της λύση γιαυτό και η διακοπή του ρεύματος.

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News