default-image

Σημαντικές διακρίσεις για κορίτσια του Α.Ο. Πλιτς -Πλατς Σπορ

Κρήτη
Σημαντικές διακρίσεις για κορίτσια του Α.Ο. Πλιτς -Πλατς Σπορ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα βλέπεις, τα καμαρώνεις, θαυμάζεις το κουράγιο τους και την αγάπη τους σε αυτό που κάνουν, καθώς εργάζονται σκληρά όσο περίεργο κι αν ακούγεται στην καθημερινότητά τους.

Σχολείο, εξωσχολικά, διάβασμα και ένα Σαββατοκύριακο για να βρουν κάπου λίγο χρόνο να παίξουν σαν παιδιά, αν δεν έχουν κι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο λόγος για τα κορίτσια της συγχρονισμένης κολύμβησης που κατέκτησαν τη 2η και 4η θέση στο 2nd Greek Nireas Synchro Cup, που διεξήχθη στις 28-30 Απριλίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο Χαλανδρίου «Ν. ΠΕΡΚΙΖΑΣ» και στην οποία συμμετείχαν σωματεία τόσο από την Ελλάδα όσο και από χώρες του εξωτερικού.

Στο διεθνές μίτινγκ ο Α.Ο. Πλιτς Πλατς Σπορ συμμετείχε για πρώτη φορά.

Περήφανες και οι προπονήτριες Αμαλία Σαμώλη και Τσβέτα Κασάμποβα.

''Κουράστηκαν αλλά τα κατάφεραν τα κορίτσια.  Τους αξίζουν τα καλύτερα'' λέει στο Ράδιο 9,84 η Αμαλία Σαμώλη, αθλήτρια και η ίδια στον τομέα  του πρωταθλητισμού, πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και με μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία.

Μιλά με πολύ αγάπη για τη συγχρονισμένη κι απαντώντας σε σχετικό ερώτημα αναφέρει πως το συγκεκριμένο άθλημα, πλάθει παράλληλα με το σώμα, χαραχτήρα και  ψυχή, καθώς απαιτεί πειθαρχία, προγραμματισμό, κόπο και από νωρίς σε βάζει στη διαδικασία να γνωρίσεις τον εαυτό σου και να δοκιμάσεις τις αντοχές σου.

Η ομάδα αποτελούνταν από τις αθλήτριες: Καρινιωτάκη Μαρία, Περδικάκη Μιράντα, Χουρδάκη Δήμητρα, Παπαδάκη Εμμανουελα-Μαρία, Νεονάκη Ελευθερία, Γιαγά Ιωάννα Μαρία.

Στο ρυθμό των Αστεριών

Στο Ρυθμό των αστεριών επίσης 15 αθλήτριες στην ημερίδα αστεριών (1-7) της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε) που πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου την Κυριακή 14.5.2017 και  συμμετείχαν σωματεία από όλη την Κρήτη( ΝΟΧΑΝ ,ΝΟΑΓΝΙΚΟΛ, ΩΡΙΩΝΑΣ,ΚΟΗ, ΠΛΙΤΣ-ΠΛΑΤΣ) .

Τα κορίτσια που πήραν τα αστέρια τους είναι οι:

1ο Αστέρι: 20η Αντωνακου Ζωή

2ο Αστέρι: 4η Στρατάκη Ιωάννα, 7η Μακράκη Στυλιανή, 12η Νεονάκη Ελευθερία, 13η Παπαδάκη Εμμανουέλα Μαρία, 16η Γιαγά Ιωάννα Μαρία, 25η Γαλανοπούλου Αθηνά, 32η Αντωνάκου Ζωή

3ο Αστέρι: 1η Καρινιωτάκη Μαρία, 2η Ξενοκτιστάκη Δήμητρα, 3η Περδικάκη Μιράντα, 4η Χουρδάκη Δήμητρα, 14η Μακράκη Στυλιανή, 23η Κανάκη Λουκία

4ο Αστέρι: 3η Κουτεντάκη Μελίνα, 14η Νταγίαννη Αρετούσα

5ο Αστέρι: 1η Μαρκετάκη Δήμητρα Το Δ.Σ του Πλιτς Πλατς Σπορ συγχαίρει τις αθλήτριες, καθώς και τις προπονήτριες του τμήματος για την επιτυχία αυτή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News