default-image

Αυξημένη και σήμερα η σκόνη από τη Σαχάρα

Απόψεις
Αυξημένη και σήμερα η σκόνη από τη Σαχάρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άστατο καιρό στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και πιθανόν στις Σποράδες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα στο Αιγαίο. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Παράλληλα, οι συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρώς αυξημένες, αναφέρει το meteo.gr.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 20, στην Ήπειρο από 6 έως 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο ανατολικοί βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, αλλά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε ανατολικούς.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα παροδικών βροχών ή καταιγίδων μέχρι το απόγευμα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News