default-image

Λ.Αυγενάκης: Ο φόρος αίματος στην άσφαλτο είναι βαρύς

Κρήτη
Λ.Αυγενάκης: Ο φόρος αίματος στην άσφαλτο είναι βαρύς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο φόρος αίματος στην άσφαλτο είναι ο υψηλότερος και βαρύτερος που πληρώνουμε, θέτουμε πολύ ψηλά στις πολιτικές μας προτεραιότητες το ζήτημα της οδικής ασφάλειας, οι δηλώσεις του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.  

Ως ΝΔ θέτουμε πολύ ψηλά στις πολιτικές μας προτεραιότητες το ζήτημα της οδικής ασφάλειας. Το σχέδιο «Προσέχω» σύντομα θα ανακοινωθεί από τον πρόεδρο του κόμματος, είπε.  

Μεταξύ των προτάσεων η αναδιαμόρφωση των ορίων ταχύτητας, συστήματα παρακολούθησης ταχύτητας αλλά και αντιμετώπιση του προβλήματος οδήγησης άνευ διπλώματος με αλλαγές στον ΚΟΚ.

Όπως τόνισε ο κ. Λ. Αυγενάκης «τα τροχαία αποτελούν τη σημαντικότερη πληγή στη χώρα μας», ενώ επεσήμανε ότι «το πρόβλημα είναι εθνικό και είναι σίγουρα πέρα και πάνω από κομματικές και πολιτικές διαφορές».

Όπως είπε «ήδη, έχουμε ξεκινήσει και τις επόμενες ημέρες παρουσιάζουμε ένα συγκροτημένο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας με τίτλο «Προσέχω» και υπογράμμισε ότι «το όραμά μας για την οδική ασφάλεια έχει έναν πρωταρχικό στόχο: Τον εκμηδενισμό των θανάτων και των τραυματισμών από τροχαία ατυχήματα.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News