default-image

Τροχαία: Άδικοι θάνατοι για το τίποτα λέει ο Α.Μεϊμαράκης

Κρήτη
Τροχαία: Άδικοι θάνατοι για το τίποτα λέει ο Α.Μεϊμαράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρύς ο φόρος αίματος για άλλη μία φορά στην Κρήτη. Στους 14 έφθασαν οι νεκροί από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα στο νησί.

Σε τρία διαφορετικά τροχαία έχασαν τη ζωή τους τρία νέα παιδιά στην άσφαλτο, 17/ 19 ,25 χρόνων κι ένας 46χρονος.

Το πρώτο διπλό θανατηφόρο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου  όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες και ενώ επέβαιναν σε δύο διαφορετικές μηχανές ο 17χρονος κι ο 19χρονος έχασαν τη ζωή τους σε παράδρομο της εθνικής οδού Χανίων- Κισάμου στο ύψος των Μουρνιών.

Τα ξημερώματα Σαββάτου και το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο αυτή τη φορά στον κόμβο του Βαμβακόπουλου όταν η μηχανή  που οδηγούσε ο 25χρονος εξετράπη της πορείας της, χτύπησε σε στηθαίο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Χθες στο Κάτω Βαλσαμόνερο Ρεθύμνου η μηχανή που οδηγούσε ένας 46χρονος έφυγε από την πορεία της με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Τροχαίο τα ξημερώματα ευτυχώς μόνο με τραυματισμούς, στην συμβολή των λεωφόρων Ανδρέα Παπανδρέου και Κνωσού στο Ηράκλειο από τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων. Ένας άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ για τον απεγκλωβισμό μίας γυναίκας επιστρατεύτηκε η πυροσβεστική.

 ''Άδικοι θάνατοι, για το τίποτα. Το χάσαμε το στοίχημα . Στο τιμόνι δεν είναι ούτε η τύχη ούτε ο Θεός,  αλλά εμείς'' λέει ο πρόεδρος των εκπαιδευτών Αλέξανδρος Μεϊμαράκης στο Ράδιο 9,84.

Αποκαλυπτικός επίσης για τα όσα διαδραματίζονται στις αίθουσες διδασκαλίας των σχολών με πολλούς 18χρονους  να αρνούνται να μάθουν και να εφαρμόσουν τον ΚΟΚ κρίνοντας ότι οι ίδιοι είναι υπεράνω αυτού.

Πρόταση των εκπαιδευτών η ένταξη του μαθήματος Κυκλοφοριακής Αγωγής στα Δημοτικά με συγκροτημένο τρόπο και βιβλία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News