default-image

Σάλος & απάντηση για τα νηστικά παιδιά στα σχολεία (Ηχητικό)

Κρήτη
Σάλος & απάντηση για τα νηστικά παιδιά στα σχολεία (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να περισώσει την εικόνα της Δημοτικής Αρχής που άφησε χωρίς  πρωινό 225 παιδιά άπορων οικογενειών επιχείρησε ο αντιδήμαρχος οικονομικών στο Δήμο Ηρακλείου  Γιώργος Καραντινός, με παρέμβαση του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο 9,84 , μετά το ρεπορτάζ στο Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, τις δηλώσεις της Μαρίας Καναβάκη και τα σχόλια της δημοσιογράφου γιαυτή τη δήλωση που αναφέρει: ''Να είμαστε προσεκτικοί, χάθηκε μερικώς κι όχι εξολοκλήρου αυτή η χρονιά γιατί 100 μαθητές παίρνουν πρωινό με την ευγενική χορηγία ιδιωτικής επιχείρησης''.

Επιχείρησε να μείνει στενά στις γραφειοκρατικές διαδικασίες του Δήμου, στην αλλαγή του νόμου και σε διαγωνισμούς, δημοπρασίες , προμήθειες.  

Υπεραμύνθηκε των παραπάνω, είπε ότι ήταν ενήμερες όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις και με αυτό τον τρόπο απαντούσε στα ερωτήματα για το που είναι η πρόνοια και η πολιτική βούληση της Δημοτικής Αρχής.  Επίσης δεν απάντησε ποτέ στο γιατί δεν αναλήφθηκε πρωτοβουλία και εναλλακτική  όπως αυτή του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΡΗΤΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΝΗΣΤΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ενοχλημένος στο τέλος από την παρέμβαση εθελόντριας από τα Δειλινά που βρισκόταν σε σχολεία για να δοθεί πρωινό σε 600παιδιά , επικαλέστηκε λόγους υγιεινής και  ασφάλειας των τροφίμων, ISO, από μη πιστοποιημένα καταστήματα, κι έκλεισε το τηλέφωνο, αν και ο ίδιος ζήτησε να παρέμβει.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του δελτίου ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_29ndocu0/

Ρεπορτάζ: Αγγελική Δουλγεράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News