Αγγέλα Δουλγεράκη

Μ.Βαμιαδάκης: Στόχος μας η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

‘’Ασφάλεια, ανταγωνιστικότητα, υψηλές υπηρεσίες και υποδομές κρατούν ψηλά στις προτιμήσεις των τουριστών την Ελλάδα και την Κρήτη’’ λέει στο Ράδιο 9,84 ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού στην περιφέρεια Μιχάλης Βαμιεδάκης

''Ασφάλεια, ανταγωνιστικότητα, υψηλές υπηρεσίες και υποδομές κρατούν ψηλά στις προτιμήσεις των τουριστών την Ελλάδα και την Κρήτη'' λέει στο Ράδιο 9,84 ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού στην περιφέρεια Μιχάλης Βαμιεδάκης μετά και το δημοσίευμα του  αγγλικού περιοδικού ΤΙΜΕ, που θεωρεί ότι η Κρήτη, είναι ο τρίτος κορυφαίος προορισμός στον κόσμο.


Το «Αν η τελευταία φορά που σκεφτήκατε την Κρήτη ήταν στο μάθημα ελληνικής ιστορίας, είναι ώρα να σκεφτείτε να την επισκεφθείτε» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.


«Έχει αξιοθέατα παγκόσμιας φήμης, όπως το Παλάτι της Κνωσού, όμορφες παραλίες και υπέροχες ταβέρνες, που σερβίρουν φρέσκα θαλασσινά και σπιτική ρακή και τυριά», γράφει ακόμα το περιοδικό.

''Στόχος συνεχίζει ο εντεταλμένος σύμβουλος η συνεχής προσπάθεια στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου προς όφελος επιχειρηματιών και εργαζόμενων.

Σχόλια