default-image

Για τα τροχαία καλείται στη βουλή ο πρόεδρος του ''Στηρίζω'' Σ.Πολέντας

Κρήτη
Για τα τροχαία καλείται στη βουλή ο πρόεδρος του ''Στηρίζω'' Σ.Πολέντας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σταύρο Πολέντα πρόεδρο του Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων της Περιφέρειας Κρήτης,  «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ - ΣΤΗΡΙΖΩ», καλεί η μόνιμη επιτροπή της βουλής για την οδική ασφάλεια την Πέμπτη το πρωί, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας και για τον ίδιο λόγο θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως ο ίδιος λέει στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγελική Δουλγεράκη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου καλείται να καταθέσει για τα προβλήματα που ταλανίζουν τις οικογένειες θυμάτων τροχαίων λόγω θανάτων ή τραυματισμών.

''Ελπίζω να καταφέρω να μεταδώσω στα μέλη της επιτροπής τα σοβαρά προβλήματα, να κατανοήσουν τον πόνο, την δυστυχία, τις δυσκολίες που βιώνουν οι οικογένειες τροχαίων θυμάτων προκειμένου να βελτιώσουν τη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση που ο τροχαίος θάνατος προκαλεί και έχει καταντήσει μόνο στατιστικός αριθμός'' δηλώνει ο ίδιος.

Επισημαίνει ότι η μείωση τω προστίμων του ΚΟΚ θα λειτουργήσει αρνητικά. Συμφωνεί ωστόσο με  την υποχρεωτικότητα της εργασίας εντός των ορθοπεδικών κλινικών των νοσοκομείων κρίνοντας ότι αν συνειδητοποιήσεις τον πόνο του άλλου, μπορεί και να διορθωθείς.

Στην πρόσκληση αναφέρεται:

ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΔΑ: 07-04ΖΕ

ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Αθήνα, 13 Μαρτίου 2017

Αρ. Πρωτ.: 417

τα μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας

Κυρία / Κύριε Συνάδελφε,

Παρακαλείσθε να προσέλθετε την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 και ώρα 10.00΄ (Αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά» - 151), σε συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α) Η παραμετρική ανάλυση των τροχαίων ατυχημάτων και η Οδική Ασφάλεια.

Τα μέλη της Επιτροπής θα ενημερώσει ο κ. Βασίλειος Προφυλλίδης, Καθηγητής Συγκοινωνιακής Τεχνικής και Οικονομίας Μεταφορών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Β) Η αρωγή και η αλληλεγγύη στις οικογένειες των θυμάτων από τροχαία ατυχήματα.

Τα μέλη της Επιτροπής θα ενημερώσει ο κ. Σταύρος Πολέντας, Πρόεδρος του Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογένειων Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ - ΣΤΗΡΙΖΩ».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ

Γραφείο 146, τηλ.: 210-3707474, 3707373, φαξ: 210-3707274

Γραμματέας: Δημήτριος Ζησούλης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News