default-image

Αγρότες Κρήτης: Θα μας ξαναβρούν μπροστά τους Pics- ηχητικό

Κρήτη
Αγρότες Κρήτης: Θα μας ξαναβρούν μπροστά τους Pics- ηχητικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Επεισοδιακή απόβαση των κρητικών παραγωγών στην Αθήνα, με ένταση, χημικά, συλλήψεις και πετροπόλεμο αλλά χωρίς το αναμενόμενο για τους ίδιους αποτέλεσμα.

Σύντομα θα ξαναβρεθούμε μπροστά σας. Δεν υπάρχει χαμένος αγώνας, διεμήνυσαν φεύγοντας στην ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων που αρνήθηκε να τους δεχτεί με το πρόσχημα των τηλεοπτικών καμερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ...

Αναδίπλωση Β.Αποστόλου στη βουλή το ίδιο βράδυ προκειμένου να δικαιολογήσει τη στάση του, μετά από ερώτηση βουλευτών της Κρήτης.

Δεν είχαν από την αρχή την πρόθεση να μας ακούσουν είπε στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη, ο αγρότης Δημήτρης Βεργάκης από την Ιεράπετρα.

Χαμένος είναι μόνο ο αγώνας που δεν δίδεται η θέση του Μύρωνα Χιλετζάκη, στα πλαίσια της πρωινής Ενημερωτικής Εκπομπής του σταθμού, που κάλεσε τον πρωθυπουργό να θυμηθεί τις δικές του θέσεις πριν από μερικούς μήνες.

Α.Στρατάκης: Απαράδεκτες οι προκλήσεις εργαζόμενων στο Υπουργείο

Αίσθηση από τις καταγγελίες του προέδρου της ΕΑΣΗ στο Ράδιο 9,84 ότι υπάλληλοι του Υπουργείου προκαλούσαν τους αγρότες από την ταράτσα του κτιρίου,  προχωρώντας σε άσεμνες κινήσεις.

 Όπως είπε περιμένει με ενδιαφέρον να δει ακόμα κι αν διαταχτεί ΕΔΕ  για τα όσα ανάρμοστα έγιναν.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ

Αποστολή Αθήνα : Φωτογραφίες  Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News