default-image

Γενικές συνελεύσεις και αποκλεισμοί υπηρεσιών από τους αγρότες

Κρήτη
Γενικές συνελεύσεις και αποκλεισμοί υπηρεσιών από τους αγρότες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σειρά τοπικών κινητοποιήσεων, τόσο με μπλόκα όσο και με άλλες δράσεις, συνεχίζουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις τους.

Κατά του αποκλεισμού δρόμων τάσσονται αγρότες από 20 νομούς, οι οποίοι συμμετέχουν στην πανελλήνια συντονιστική επιτροπή, ενώ ξεχωριστές κινητοποιήσεις αναμένεται να διοργανώσουν οι κτηνοτρόφοι.

Παραμένουν τα τρακτέρ στα Πρετώρια και στα Μεγάλα Χωράφια. Ζεσταίνουν μηχανές οι αγρότες από το Τυμπάκι και το Ρέθυμνο.

''Στον κόμβο Πρετωρείων ο αριθμός των τρακτέρ έχει φθάσει τα 60 και ευελπιστούμε ότι θα αυξηθεί περισσότερο'' είπε στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων Μανόλης Καρκαβάτσος.

Πρόσθεσε  ότι το απόγευμα στη Γαλιά συναντώνται προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους πολλοί αγρότες της ευρύτερης περιοχής και πως ήδη στο Ρέθυμνο με πρωτοβουλία ενός Αγροτικού Συλλόγου αποφασίζουν από κοινού τι θα πράξουν αγρότες και κτηνοτρόφοι.

Σύμφωνα με τον ίδιο αντιπροσωπεία του μπλόκου των Πρετωρίων θα παραστεί σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αρχανών - Αστερουσίων ζητώντας στήριξη από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Παραμένουν στα μεγάλα Χωράφια κι ετοιμάζονται για καταλήψεις Δημόσιων Υπηρεσιών  και δρόμων ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι αγρότες - κτηνοτρόφοι των Χανίων σύμφωνα με τον πρόεδρος της Ενωτικής Κίνησης Αγροτών και των κτηνοτρόφων Μανούσο Σταυριανουδάκη επίσης στο σταθμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News