default-image

Μ.Πεπόνης: Τον απαισιόδοξο λαό τον υποτάσεις ευκολότερα (Ηχητικό)

Κρήτη
Μ.Πεπόνης: Τον απαισιόδοξο λαό τον υποτάσεις ευκολότερα (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισιόδοξος για την οικονομία, εμφανίστηκε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας, στο Ελληνογερμανικο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Όπως είπε με την είσοδο στο νέο έτος μετράμε αντίστροφα το χρόνο, για την λήξη του προγράμματος.

«Τυπικά μας απομένουν 18 μήνες, όμως τα πιο κρίσιμα βήματα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί στους πρώτους μήνες αυτού του έτους. Για το λόγο αυτό η έγκαιρη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης είναι κρίσιμη για την έκβαση όλου του προγράμματος», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον κ. Δραγασάκη η ελληνική κυβέρνηση έχει από την πλευρά της ανταποκριθεί σε όλες τις υποχρεώσεις της και τα λίγα θέματα που μένουν ανοιχτά μπορούν να κλείσουν άμεσα, αν υπάρξει η αναγκαία βούληση από όλες τις πλευρές.

''Καμία αισιοδοξία'' η ανταπάντηση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Μανόλη Πεπόνη στο Ράδιο 9,84. Από την αρχή της κρίσης έως σήμερα ακούμε πως η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Πρόκειται για επικοινωνιακά τεχνάσματα. Κανείς γεν είναι αισιόδοξος με αυτά που έχει να αντιμετωπίσει και σε αυτό στηρίζονται καθώς τον απαισιόδοξο λαό τον υποτάσεις ευκολότερα''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News