default-image

''Χρειαζόμαστε'' άλλη νοοτροπία για την οδική μας ασφάλεια

Κρήτη
''Χρειαζόμαστε'' άλλη νοοτροπία για την οδική μας ασφάλεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία ακόμα προσπάθεια προχωρούν τα μέλη της Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλαδικού Συλλόγου SOS Τροχαία Εγκλήματα προκειμένου να αφυπνίσουν τον καθένα μας, αλλάζοντας τη νοοτροπία μας για τον περιορισμό των τροχαίων, την απώλεια τόσων ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων.

''Ένας άλλος Δρόμος είναι αναγκαίος για την Οδική Ασφάλεια στην Κρήτη'' λέει στο Ράδιο 9,84 το μέλος της Διοίκησης και εκπαιδευτής οδηγών, Λευτέρης Μιχελάκης. Μιλά για τη Δικαιοσύνη των δρόμων και τη χρήση των Δημόσιων Μέσων Μεταφοράς,  όταν η αλόγιστη χρήση του ΙΧ προκαλεί τα παραπάνω.

Σε μία πρώτη προσπάθεια ο Σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα διοργανώνει συνάντηση Δημοσιογράφων, μελών οικογενειών θυμάτων τροχαίων εγκλημάτων την Τετάρτη στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

''Στόχος μας να ενώσουμε την φωνή μας και να δημιουργήσουμε μια ανεξάρτητη δύναμη που θα διεκδικήσει και θα επιβάλει μια διαφορετική πραγματικότητα στις μετακινήσεις και τις μεταφορές με σεβασμό στην Ζωή και στον Άνθρωπο.

Να χαράξουμε ένα διαφορετικό δρόμο, που εκτός από την βελτίωση των υποδομών θα περιλαμβάνει, τον περιορισμό της χρήσης του ΙΧ, τον περιορισμό των ορίων ταχύτητας, τον περιορισμό των ορίων συγκέντρωσης αλκοόλ στο αίμα'' αναφέρει μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News