Αγγέλα Δουλγεράκη

Κουκλοσκιοθεολογώντας… για τα Χριστούγεννα

Τι είναι τα Χριστούγεννα; Απλά μια ευκαιρία για χαλάρωση, βόλτες, ψώνια και φαγητό; Ή είναι και μια γιορτή με περιεχόμενο και νόημα;

«Χριστούγεννα εδώ...

Χριστούγεννα εκεί….,  

Πού είναι τα Χριστούγεννα;»

Ένα αθώο αρνάκι βγαίνει κατά λάθος από το μαντρί. Περιπλανιέται και σκέφτεται μέχρι που συναντά ξαφνικά ένα λύκο διαφορετικό από τους άλλους, καθώς έχει θεολογικές ανησυχίες και υπαρξιακά ερωτήματα… Η συνέχεια επί της σκηνής.

Πρόγραμμα παραστάσεων:

- Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το πρωί: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Λύκειο Γαζίου για τους μαθητές του σχολείου.
 


- Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα: Στο Λύκειο Γαζίου σε εκδήλωση ανοικτή στο κοινό. 


- Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί: Στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου για τα νοσηλευόμενα παιδιά, τους συγγενείς τους και το προσωπικό του Νοσοκομείου (μαζί με τα Χριστουγεννιάτικα Κρητικά κάλαντα με παραδοσιακά όργανα).


Ως Κουκλοσκιοθεολογία συμμετέχουμε στην αξιέπαινη και συγκινητική πρωτοβουλία τουΟμίλου Εθελοντισμού του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Θεσσαλονίκης "Μαθητές εν Δράσει" με τίτλο "Όλοι μαζί για τη Μυρτώ". 


Είναι μία προσπάθεια για να μπορέσει η Μυρτώ να επιστρέψει στο σπίτι της. Γι' αυτό το λόγο, σε κάθε παράστασή μας θα υπάρχει ένα κουτί ώστε - διακριτικά και εθελοντικά - να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα που θα κατατεθούν σε λογαριασμό για τη Μυρτώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια