Αγγέλα Δουλγεράκη

Ν.Ραπτάκης: Στα πλεονεκτήματα της Κρήτης η διατροφή και τα προϊόντα μας

Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης και στις αναπτυξιακές της δυνατότητες ως ποιοτικός και ασφαλής τουριστικός προορισμός, αναφέρθηκε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Ραπτάκης, μιλώντας στο Ράδιο 9,84.

Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης και στις αναπτυξιακές της δυνατότητες ως ποιοτικός και ασφαλής τουριστικός προορισμός, αναφέρθηκε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Ραπτάκης, μιλώντας στο Ράδιο 9,84 αλλά και στα θετικά αποτελέσματα της τουριστικής ροής από το Ισραήλ.

Κρητική διατροφή και ποιοτικά προϊόντα,  Φύση - περιβάλλον και αγροτουρισμός, πολιτισμός και ιστορία, στις τρείς πρώτες θέσεις από μία σειρά δώδεκα αξόνων σύμφωνα με τον ίδιο.

Στα πλεονεκτήματα του νησιού και στις αναπτυξιακές δυνατότητες - προτεραιότητες της περιφέρειας επίσης: Ο θρησκευτικός τουρισμός, παράδοση- μουσική, εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ευεξία - Spa, ήλιος - θάλασσα, οικογένεια - παιδί, θεματικός - ιατρικός τουρισμός και τουρισμός - εργασία.

Στα μειονεκτήματα του νησιού οι υποδομές στις πύλες εισόδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια