Αγγέλα Δουλγεράκη

Αυξημένα κατά 10% τα λουκέτα στην αγορά- ηχητικό

‘’Η αγορά ούτως ή άλλως δεν έχει να πληρώσει. Τα ληξιπρόθεσμα είναι στα ύψη και οι επιχειρήσεις κλείνουν. 154.000 όλοι όσοι εντάχθηκαν στη ρύθμιση, 34.000 όσοι απέμειναν ρυθμίζοντας τα χρέη τους’’ είπε στο Ράδιο 9,84 ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Μπάμπης Λεκάκης.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους φορολογούμενους που έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων, καθώς από την 1η Ιανουαρίου θα χάνουν τη ρύθμιση αν για 2η φορά εντός εξαμήνου αφήσουν απλήρωτη οποιαδήποτε νέα οφειλή.

''Η αγορά ούτως ή άλλως δεν έχει να πληρώσει. Τα ληξιπρόθεσμα είναι στα ύψη και οι επιχειρήσεις κλείνουν. 154.000 όλοι όσοι εντάχθηκαν στη ρύθμιση, 34.000 όσοι απέμειναν ρυθμίζοντας τα χρέη τους'' είπε στο Ράδιο 9,84 ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Μπάμπης Λεκάκης.

Πρόσθεσε ότι στο εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου ο αριθμός των επιχειρήσεων που έκλεισε ήταν αυξημένος κατά 10% και ότι μέχρι το τέλος του χρόνου το νούμερο θα είναι δυσθεώρητο.

Δυσανάλογες και οι εισφορές που καταβάλουν  σε σχέση με τις συντάξεις που δίνει το ταμείο τους, με τους επιχειρηματίες να διαμαρτύρονται εντονότατα καθώς η τελευταία εγκύκλιος του ΟΑΕΕ καθορίζει στα 345,6 τη σύνταξη χηρείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια