Αγγέλα Δουλγεράκη

Β.Κρητικός: Προ των πυλών 4ο μνημόνιο πλειστηριασμοί κι εκλογές

Προ των πυλών το 4ο Μνημόνιο , οι πλειστηριασμοί η λαϊκή κατακραυγή και οι εκλογές , εκτιμά μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Προστασίας Καταναλωτών Δανειοληπτών Βαγγέλης Κρητικός

Προ των πυλών το 4ο Μνημόνιο , οι πλειστηριασμοί η λαϊκή κατακραυγή και οι εκλογές , εκτιμά μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Προστασίας Καταναλωτών Δανειοληπτών Βαγγέλης Κρητικός.

Κληθείς να σχολιάσει το σχέδιο του νέου τρόπου υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών που προβλέπεται να εφαρμοστεί από το επόμενο έτος και προβλέπει ότι πολλές επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες, ακόμη κι αν πληρώνουν κανονικά τις τρέχουσες εισφορές τους στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), δεν θα ξέρουν αν τα ποσά αυτά που πλήρωσαν είναι και τα τελικά , είπε ότι η περίφημη ανάπτυξη φέρνει τη διάλυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και την οριστική ταφόπλακα στην Αγορά.

''Κάθε Μικρομεσαία θα μπορούσε να απασχολεί ένα με δύο εργαζόμενους και να ενισχύει την τοπική οικονομία'' ανέφερε.  ''Αντίθετα, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι μικρομεσαίοι δεν κατάφεραν ούτε να ανταποκριθούν στη ρύθμιση των 100 δόσεων, καθώς από τους 37.000 που εντάχθηκαν οι 28.000 δεν τα κατάφεραν.

Σχόλια