Αγγέλα Δουλγεράκη

Έρχονται εκλογές η κυβέρνηση έχασε τη δυναμική της (Ηχητικό)

‘’Ξέρουμε τις δυσκολίες των αγροτικών οικογενειών. Δεν υποσχόμαστε τα πάντα γιατί δεν επιθυμούμε να κοροϊδέψουμε κανένα καθώς αυτό θα ήταν ανήθικο, αλλά μπορούμε κοστολογημένα να δεσμευτούμε για κάποια μέτρα’’ είπε σήμερα ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξη του στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη.

Πολυμελές κλιμάκιο της Ν.Δ, με επικεφαλής το Γραμματέα και βουλευτή Ηρακλείου του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, περιοδεύει από χθες στην Κρήτη, ως  προπομπός της επίσκεψης  Κυριάκου Μητσοτάκη το διήμερο 8 και 9 Νοεμβρίου.

Ευρεία σύσκεψη σήμερα το πρωί στα γραφεία της περιφέρειας Κρήτης με τους  παραγωγούς.

''Ξέρουμε τις δυσκολίες των αγροτικών οικογενειών. Δεν υποσχόμαστε τα πάντα γιατί δεν επιθυμούμε να κοροϊδέψουμε κανένα καθώς αυτό θα ήταν ανήθικο, αλλά μπορούμε κοστολογημένα να δεσμευτούμε για κάποια μέτρα'' είπε σήμερα ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξη του στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ερωτηθείς απάντησε ότι δεν μπορεί να βρει ένα καλό που να έχει γίνει από την κυβέρνηση καθώς ότι επιχείρηση το άφησε στη μέση είτε η ίδια είτε υπό την πίεση των δανειστών.

Εκτίμησε ότι οι εκλογές έρχονται πολύ σύντομα με τους πολίτες να εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση έχασε το ρυθμό, τη δυναμική της κι έφθασε στα όρια της εκτροπής.

Σχόλια