Αγγέλα Δουλγεράκη

Το κράτος αποσύρεται από κοινωνική πρόνοια κι επιδόματα

‘’Το κράτος αποσύρεται από κοινωνική πρόνοια κι επιδόματα. Αναζητεί μοντέλα άλλων Ευρωπαϊκών χωρών να εφαρμόσει αγνοώντας την Ελληνική πραγματικότητα και χωρίς ν’ αναλαμβάνει την ευθύνη των λαθών του, διαχρονικά λέει στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου και μέλος της ΓΣΕΕ Μανόλης Πεπόνης.

''Το κράτος αποσύρεται από κοινωνική πρόνοια κι επιδόματα. Αναζητεί μοντέλα άλλων Ευρωπαϊκών χωρών να εφαρμόσει αγνοώντας την Ελληνική πραγματικότητα και χωρίς ν' αναλαμβάνει την ευθύνη των λαθών του, διαχρονικά λέει στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου και μέλος της ΓΣΕΕ Μανόλης Πεπόνης, με την Συνομοσπονδία να προκηρύσσει 24ωρη απεργία για τις 8 Δεκεμβρίου .

Εφιαλτικά σύμφωνα με τον ίδιο και τα όσα αποτυπώνει η έρευνα του ινστιτούτου της ΓΣΕΕ με τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στους νέους και στις γυναίκες.

''Μιλάμε για περικοπές μισθών, συντάξεων, κατάργηση επιδομάτων και πιστεύουμε ότι με αυτά θα σωθεί η Ελλάδα όταν δεν ακούγεται πουθενά η λέξη ανάπτυξη κι  οι ευκαιρίες εργασίας'' προσθέτει ο ίδιος.

Σχόλια