default-image

Ουρές από τις 05.30 το πρωί στο ΟΑΕΔ

Οικονομία
Ουρές από τις 05.30 το πρωί στο ΟΑΕΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουρές από τις 05.30 το πρωί, μαγικά χαρτάκια με τους αριθμούς προτεραιότητας που φθάνουν μέχρι το 200, εκνευρισμός και φωνές στον ΟΑΕΔ στο Ηράκλειο από τους πολίτες που προσέρχονται για την έκδοση μίας κάρτας ανεργίας, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν επικοινωνώντας με το Ράδιο 9,84.

''Μπροστά στο μηχάνημα έκδοσης των αριθμών προτεραιότητας στέκεται ένας Σεκιουριτάς, μας ενημερώνει ότι δεν μπορούν να εκδοθούν άλλα χαρτάκια, φθάσαμε στον αριθμό 200, τόσοι μπορούν να εξυπηρετηθούν μας ενημερώνει η Διευθύντρια'', είπε σε κλίμα έντασης στο Ράδιο 9,84 πολίτης που περίμενε για την έκδοση της κάρτας ανεργίας της κόρης του.

''Προσπαθούμε για το καλύτερο σε καθημερινή βάση. Ο κόσμος αυτή την περίοδο είναι περισσότερος από κάθε άλλη, καθώς κλείνουν τα ξενοδοχεία και οι ξενοδοχοϋπάλληλοι προσπαθούν να επισπεύσουν την εγγραφή τους  στα μητρώα του οργανισμού. Παρακαλούμε για την κατανόηση όλων καθώς στόχος μας είναι να πληρωθούν όλοι όσο πιο σύντομα γίνεται. Δεν μπορούμε ωστόσο λόγω του ηλεκτρονικού συστήματος εγγραφής τους να προχωρήσουμε γρηγορότερα'' απάντησε στο Ράδιο 9,84 ο περιφερειακός Διευθυντής του ΟΑΕΔ Κώστας  Παπαδάκης.

Ρεπορτάζ: Α. Δουλγεράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News