default-image

Μ.Καρκαβάτσος: Κάτω τα ‘’ξερά’’ σας από τα αγροτικά σπίτια

Κρήτη
Μ.Καρκαβάτσος: Κάτω τα ‘’ξερά’’ σας από τα αγροτικά σπίτια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα των αγροτών των συλλόγων της πρωτοβουλίας στα γραφεία του ΟΓΑ στο Ηράκλειο, ενάντια στα φορολογικά-αντιασφαλιστικά μέτρα, στις αυξήσεις στις εισφορές που αποφάσισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στον αντιασφαλιστικό νόμο-λαιμητόμο, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, σε συντονισμό με την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων.

''Κάτω τα ξερά σας από τα αγροτικά σπίτια. Δεν θα τους επιτρέψουμε να κλείσουν τα αγροτικά σπίτια, ο δρόμος που ακολουθούν δεν έχει επιστροφή'' η θέση του προέδρου του Συλλόγου από τα Αστερούσια Μανόλης Καρκαβάτσος στο Ράδιο 9,84.

Υπενθυμίζεται ότι στις 30 Οκτωβρίου οι Αγρότες από τα 62 μπλόκα της χώρας επαπροσδιορίζουν την αγωνιστική τους δράση κατά τη συνάντηση τους στη Λάρισσα.

Σε ανακοίνωση τους οι σύλλογοι ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΡΧΑΝΩΝ - ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ και η Επιτροπή Αγώνα αγροτών ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ αναφέρει:

''Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τελικά δε θα κατέβει στο Ηράκλειο, σύμφωνα με ανακοίνωση, σε προγραμματισμένη επίσκεψη για να διαφημίσει το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξη της κυβέρνησης, από το οποίο τίποτα δεν έχουν να περιμένουν οι μικρομεσαίοι και φτωχοί αγρότες.

Ο Υπουργός δεν κατεβαίνει, τα προβλήματα της μικρομεσαία αγροτιάς, όμως, παραμένουν!

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Αστερουσίων, Ηρακλείου, Αρχανών και Καζαντζάκη, καθώς και η Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Αρκαλοχωρίου, που είχαμε αποφασίσει αγωνιστική «υποδοχή» του Υπουργού, με κατάθεση των αιτημάτων μας, θα πραγματοποιήσουμε κινητοποίηση διαμαρτυρίας στον ΟΓΑ, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 10 πμ, ενάντια στα φορολογικά-αντιασφαλιστικά μέτρα που μας τσακίζουν, ενάντια στις αυξήσεις στις εισφορές που αποφάσισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενάντια συνολικά στον αντιασφαλιστικό νόμο-λαιμητόμο, σε συντονισμό με την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων.

Φωτογραφία Αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News