default-image

Στην Παλαιόχωρα το ΚΕΘΕΑ την Παρασκευή

Απόψεις
Στην Παλαιόχωρα το ΚΕΘΕΑ την Παρασκευή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε συνεργασία με το Δήμο Καντάνου - Σελίνου διοργανώνει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 στη Παλαιόχωρα Ημέρα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για θέματα εξαρτήσεων.

Οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής:

* Διανομή ενημερωτικού υλικού σχετικά με τις εξαρτήσεις σε όλη την διάρκεια της ημέρας με ενημερωτικό περίπτερο στην είσοδο του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Καντάνου - Σελίνου.

* 12:00- 14:00 Ενημέρωση σε καθηγητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τον κύριο Αχιλλέα Ρούσσο Υπεύθυνο του Τομέα Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ στο Γυμνάσιο- ΕΠΑΛ Καντάνου.

* 19:00- 19:30 Θεατρικό δρώμενο «Ο ΜΙΤΟΣ» από τον Σύλλογο Οικογένειας Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καντάνου - Σελίνου στην Παλαιόχωρα.

«Όπως στο μύθο του Θησέα με τον Μινώταυρο στην Μινωική Κρήτη, έτσι και σήμερα 7 γυναίκες ξετυλίγουν το μίτο της ψυχής τους, ακολουθώντας τα ίχνη του προς την έξοδο του λαβύρινθου και την λύτρωση.

Ένα δρώμενο από γονείς και μέλη του ΚΕΘΕΑ βασισμένη σε προσωπικά τους βιωματικά κείμενα». Σκηνοθετική επιμέλεια Ξένια Παπαδημητρίου.

* 19:30- 21:00 Ομιλία και συζήτηση για θέματα εξαρτήσεων στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καντάνου - Σελίνου στην Παλαιόχωρα. Συντονίζει ο Κος Δημήτρης Μαριδάκης Δημοσιογράφος στα ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News