Αγγέλα Δουλγεράκη

Δόθηκε το επίδομα στην καρκινοπαθή με το ρεπορτάζ του 9.84

Υπογράφηκε μετά την δημοσιοποίηση και την παρέμβαση του Ράδιο 9,84 η απόφαση καταβολής των επιδομάτων σε καρκινοπαθή που βρίσκεται στην αναμονή από τον Αύγουστο μετά την επανεξέτασή της από τα ΚΕΠΑ.

Ο προϊστάμενος των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ Νίκος Ροκαδάκης, επικοινωνώντας με το σταθμό είπε ότι η απόφαση υπογράφηκε και τα χρήματα θα πιστωθούν αναδρομικά στο λογαριασμό της γυναίκας στις 30 Νοεμβρίου του 2016.

Η ίδια μιλώντας νωρίτερα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού  είπε ότι ζει με δανεικά και περιέγραψε την ταλαιπωρία της από το 2011 και μετά οπότε και τη χτύπησε η νόσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρκινοπαθής: "Ζω με δανεικά, ζητώ το επίδομά μου"

''Αντιστέκομαι στον καρκίνο από το 2011 αλλά σκοντάφτω στις επιτροπές και στη γραφειοκρατία'' λέει η ίδια μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο9,84. Η πρώτη γνωμάτευση της έδινε ποσοστό αναπηρίας 80% ενώ στον επανέλεγχο αυτό κατέβαινε στο 67% κι 50%. ''Από το Αύγουστο του 2015 περιμένω την καταβολή του ποσού που μου αναλογεί ως βοήθεια, καθώς αδυνατώ να δουλέψω'' προσθέτει, ''αλλά μέχρι σήμερα ο λογαριασμός είναι άδειος κι εγώ δανείζομαι από συγγενείς και φίλους για να ζήσω

Σχόλια