default-image

Η αξιοπρέπεια του λαού δεν ήταν ''παιγνίδι'' για παιδικές χαρές

Κρήτη
Η αξιοπρέπεια του λαού δεν ήταν ''παιγνίδι'' για παιδικές χαρές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δριμεία κριτική σε βάρος της ακολουθούμενης πολιτικής από την κυβέρνηση εξαπολύει μέσω του Ράδιο 9,84 ο καθηγητής Συνταγματικού και Εργατικού Δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος.

Αναφέρει ότι μία στενή ηγετική ομάδα παρέδωσε το λαό ως πρόβατο επί σφαγή στους δανειστές και ότι ήταν ανέντιμο να δανειστούν με ρήτρα λαού από 27 χώρες.

''Η αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού δεν ήταν παιγνίδι για παιδικές χαρές. Η καταβαράρθρωση των συντάξεων και των εργασιακών σχέσεων θα συνεχιστεί'' είπε.

Ο  Αλέξης Μητρόπουλος επαναλαμβάνει ότι δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές, μάχες που θα δοθούν και διαπραγματεύσεις που βρίσκονται ή θα βρεθούν σε εξέλιξη για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά.

''Οι δανειστές με το πρόσχημα των ανέργων τρομοκρατούν και θα τρομοκρατούν τους εργαζόμενους. Οι συντάξεις θα μειώνονται όλο και περισσότερο''.

Μιλάει για επικοινωνιακή πολιτική εκ μέρους της κυβέρνησης και επισημαίνει ότι πήγαν ανέτοιμοι και ανίκανοι σε μία σκληρή διαπραγμάτευση, υποχωρώντας και βάζοντας στο τέλος ανόητες υπογραφές σε βάρος των πολιτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News