Αγγέλα Δουλγεράκη

''Ανάσα'' στην αγορά μέσω της κρουαζιέρας

Στη δημιουργία Επιτροπής Προώθησης του Τουρισμού Κρουαζιέρας προχωρούν οι παραγωγικοί φορείς του Ηρακλείου σε μια κοινή προσπάθεια για την αξιοποίηση του Τουρισμού Κρουαζιέρας και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Κρήτης.


Η πρωτοβουλία ανήκει στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, σε συνεργασία με τον ΟΛΗ, την ΟΕΒΕΝΗ, τον Εμπορικό Σύλλογο καθώς και το Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης.

''Η παραμονή των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι περισσότερες ώρες και ο επανασχεδιασμός της πολιτικής των φορέων για την ενίσχυση της οικονομίας στο σύνολο των επιχειρήσεων του ηρακλείου και της ενδοχώρας'' μεταξύ των στόχων, σύμφωνα με τον Μανόλη Αλιφιεράκη, πρόεδρο του Επιμελητηρίου στο Ράδιο 9,84 και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού.


Παράλληλα  ο ίδιος περιμένει ότι τ' αρμόδια υπουργεία και ο πρωθυπουργός θα προωθήσουν δυναμικά το αίτημα της αγοράς για τη δημιουργία ακατάσχετου επιχειρηματικού τραπεζικού λογαριασμού για την ανακούφιση των επαγγελματοβιοτεχνών και των εμπόρων.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη κατά τη διάρκεια σύσκεψης οι παραγωγικοί φορείς, έθεσαν τα αιτήματά τους σε βουλευτές του Ηρακλείου.

Σχόλια