default-image

Εξασφαλίστηκε η λειτουργία της παιδοψυχιατρικής

Υγεία
Εξασφαλίστηκε η λειτουργία της παιδοψυχιατρικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ λειτουργίας της παιδοψυχιατρικής κλινικής στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, καθώς υπογράφηκε από τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό η παράταση συνεργασίας των εργαζομένων στη μονάδα με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών και για διάστημα ενός έτους.

Η απόφαση αυτή κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του τμήματος έως ότου ολοκληρωθεί η πρόσληψης μόνιμου προσωπικού που βρίσκεται σε στάδιο έγκρισης από το Υπουργείο.

Με ανακοίνωση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης αναφέρει: ''Συγκεκριμένα έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την πρόσληψη 1 Νοσηλεύτριας ΠΕ 4 Νοσηλευτριών ΤΕ, 2 Βοηθών Νοσηλευτών ΔΕ , 2 Ψυχολόγων ΠΕ, 1 Διοικητικών Γραμματέων και 3 ιατρών Παιδοψυχιατρικής''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίσιμες ώρες για την παιδοψυχιατρική

Η ανανέωση των συμβάσεων των εργαζόμενων στην παιδοψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κρίνει σήμερα την περαιτέρω λειτουργία της μονάδας, καθώς αλλαγές σε αυτές κι επιμέρους θέματα σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο 9,84 βρίσκονται ακόμα στον αέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News