default-image

Στ. Σκορδύλης: Είμαστε αναγκασμένοι και να υποχωρούμε

Κρήτη
Στ. Σκορδύλης: Είμαστε αναγκασμένοι και να υποχωρούμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

''Είμαστε αναγκασμένοι κάπου - κάπου και να υποχωρούμε, καθώς πρέπει να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα , ότι προκάλεσαν οι προηγούμενοι, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, να πάμε μπροστά και να λύσουμε τα προβλήματα'' απάντησε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο γραμματέας οργανωτικού Κρήτης Στέλιος Σκορδύλης, ερωτηθείς για την ψήφιση των προαπαιτούμενων από τα κόμματα της συγκυβέρνησης κι όταν στους ΑΝΕΛ βρίσκονται σε διαδικασία διαλόγου για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της χώρας και των πολιτών.

''Στους Ανεξάρτητους Έλληνες συζητάμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, - Οικονομία, Εθνικά Θέματα, Προσφυγικό - την επίλυση τους, την επόμενη ημέρα της χώρας . Είμαστε Αναγκασμένοι και να Υποχωρούμε για να μπορέσουμε να διορθώσουμε κακώς κείμενα και να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας''.

Εντωμεταξύ στο Ηράκλειο την 1η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί, η Περιφερειακή Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην οποία θα μετέχουν στελέχη του κόμματος από όλη την Κρήτη, ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις 12 Ιουνίου 2016 στην Αθήνα.

Στο Ηράκλειο για την προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη οι:

Παναγιώτης Σγουρίδης, π.Υπουργός, Πρόεδρος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου.

Νικόλαος Μαυραγάνης, π.βουλευτής, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Ερευνών «Εθνική Αναδημιουργία» (Ι.Γ.Μ.Ε.Α.) και  Αθανάσιος Μπέλτσος, Αναπληρωτής Γραμματέας και Γραμματέας Οργανωτικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News