default-image

Μ.Καρκαβάτσος: Ζητάμε να σταθείτε δίπλα μας

Κρήτη
Μ.Καρκαβάτσος: Ζητάμε να σταθείτε δίπλα μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε Αγροτικοί Σύλλογοι του Νομού Ηρακλείου  καλούν τους αγρότες του νησιού και τους πολίτες να σταθούν δίπλα τους στο νέο κύκλο κινητοποιήσεων που ξεκινούν τον επόμενο μήνα, καθώς οι επιταγές της ΚΑΠ 2015-2020, το κόστος παραγωγής των προϊόντων, η άρνηση της πολιτείας να καλυφθούν οι ζημιές λόγω των καιρικών συνθηκών και μέσα από ένα ταμείο που οι ίδιοι χρηματοδοτούν, παράλληλα με την υπερφορολόγηση τους, αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για τους παραγωγούς.

Πρόκειται για τους Αγροτικούς Συλλόγους Αστερουσίων, Ηρακλείου, Αρχανών, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή Αγροτικού Συλλόγου Καζαντζάκη και η Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Αρκαλοχωρίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων, Μανόλη Καρκαβάτσο στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη, η δεινή θέση των παραγωγών φαίνεται κι από την κοινή θέση των πέντε συλλόγων που ενισχύονται καθημερινά σε όλη τη χώρα.

Τέλος του Οκτώβρη αναμένεται να γίνει η συνάντηση η συνάντηση των μπλόκων της Πρωτοβουλίας πανελλαδικά, οπότε και θα ληφθούν οι αποφάσεις για τη μορφή των νέων αγροτικών κινητοποιήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News