Αγγέλα Δουλγεράκη

Ποιος είναι αυτός; Έχει δει τον ίσκιο του ανάποδα;

Αλγεινή η εντύπωση προκαλεί η ενόχληση κάποιων βουλευτών που δεν πήραν ''επιστολή'' πρόσκληση όπως λέει το τυπικόν του πράγματος για την αυριανή έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο, αναφορικά με το εργασιακό μέλλον των 47 εργαζόμενων της υπηρεσίας καθαριότητας που εξαιτίας ρύθμισης του Υπουργείου Εσωτερικών χάνουν τη δουλειά τους, αλλά ειδοποιήθηκαν μία μέρα πριν τηλεφωνικά.

Κάποιοι βουλευτές ενοχλήθηκαν που τους χάλασαν φαίνεται το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεχνώντας ότι γιαυτό ψηφίστηκαν, δηλαδή να προασπίζουν τα δικαιώματα των πολιτών και ένας εξ αυτών μάλιστα έχοντας ξεφύγει διαρωτήθηκε ποιος είναι αυτός που συγκαλεί τη σύσκεψη κι αν έχει δει τον ίσκιο του ανάποδα.

Site neakriti.gr - Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, στο ρεπορτάζ με τον τίτλο: Δήμος Ηρακλείου: "Τρέχουν" για τα σκουπίδια.

…… Την ίδια στιγμή ενοχλημένοι εμφανίζονται οι βουλευτές για το τυπικό της διαδικασίας, καθώς δεν έλαβαν καμία επιστολή, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά ενημερώθηκαν «στο πόδι» με ένα τηλεφώνημα από μια υπάλληλο του Δήμου. Ορισμένοι δεν δίστασαν μάλιστα  να χαρακτηρίσουν προσβλητική την πρόσκληση του κ.Βαρδαβά, με τον τρόπο που έγινε. Ένας εκ των βουλευτών είπε «Ποιος είναι αυτός; Έχει δει τον ίσκιο του ανάποδα»!!

Δεν θέλω να βάλω στο μυαλό μου κανένα εκ των κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων να σχολιάζει με αυτό τον τρόπο την αγωνία 47 οικογενειών που μένουν στο δρόμο.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι βουλευτής που τιμήθηκε με την εμπιστοσύνη των πολιτών ρωτά αν αυτός που ενδεχόμενα τον ψήφισε ή δεν τον ψήφισε, έχει δει τον ίσκιο του, γιατί του ζήτησε βοήθεια.

Δεν θέλω να το πιστέψω, διαφορετικά πρέπει όποιος κι αν είναι να ζητήσει συγνώμη και να μην πάρει στο λαιμό του το σύνολο των συναδέλφων του.

ΑΓΔ

Σχόλια