default-image

Πέντε τόνοι πετρελαίου για την υπουργική βόλτα

Περίεργα
Πέντε τόνοι πετρελαίου για την υπουργική βόλτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α!! ρε κατακαημένοι πολίτες.

ΕΝΦΙΑ, 2η δόση της εφορίας, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, σχολεία σχολικά και φροντιστήρια, ρούχα και παπούτσια, εισιτήρια, καύσιμα και οικογενειακό τραπέζι, ανεργία και μαύρη εργασία στο ζενίθ κι ο υπουργός πάει βόλτα στη Γαύδο με το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού ''Γαύδος'' .

Με πέντε τόνους πετρέλαιο εφοδιάστηκε το πλοίο ερχόμενο στο Ηράκλειο για τις ανάγκες του ταξιδιού. Ζήτησαν μεγαλύτερη ποσότητα αλλά ανάγκες έχουν κι άλλες υπηρεσίες.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για σπατάλη. Θυμηθείτε έρχονται από το Άγιο Νικόλαο για να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων του λιμενικού σώματος από το Ηράκλειο.

Καλά εντάξει, από τους Καλούς Λιμένες  γεμίζουν νταμιτζάνες - πάντα με εξουσιοδότηση που φαντάζομαι θα περιλαμβάνει και την ασφαλή μεταφορά του καυσίμου με το αυτοκίνητο - για να γεμίσουν άλλα αυτοκίνητα της υπηρεσίας.

Η υπουργική βόλτα των πέντε τόνων πετρελαίου που μπήκε χθες από την άλλοτε 126 ΣΜ, οι αναγκαίες βόλτες των C 130 που ανά μία ώρα ''τρώνε'' 110.000 περίπου ευρώ, οι ημερήσιες πτήσεις των μαχητικών που κοστίζουν σε ημερήσια βάση όσο το χτίσιμο ενός νοσοκομείου, τα ενοίκια των πυροσβεστικών ελικοπτέρων, τα παράδοξα λειτουργίας τους και τα στραβά μάτια της ηγεσίας, Ε!  είναι θέματα που συζητούν άπαντες πίσω από τις κλειστές πόρτες των υπηρεσιών.

Γιατί άραγε;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News