default-image

Μ.Σταυριανουδάκης: Δεν θ’ αντέξει κανείς αγρότης στη φορολαίλαπα

Κρήτη
Μ.Σταυριανουδάκης: Δεν θ’ αντέξει κανείς αγρότης στη φορολαίλαπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κινητοποιήσεις μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στο διάστημα από τις 20 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου, αποφάσισαν να προχωρήσουν στις κατά τόπους περιοχές τους οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των 68 μπλόκων της Νίκαιας.

Ασφαλιστικό, κατασχέσεις, κόστος παραγωγής, χαμηλές τιμές και καθυστέρηση πληρωμής των κοινοτικών πόρων, αποτελούν «ορισμένα μόνο από τα θέματα που μας αναγκάζουν να βγούμε και πάλι στους δρόμους» λένε οι αγρότες στο σύνολό τους.

''Δεν θα αντέξει στο τέλος κανένας μας, η παραγωγή είναι δυσβάστακτη και οι υποχρεώσεις μας τεράστιες. Για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας από την κυβέρνηση ξέρουμε ότι θα στεναχωρηθούν οι Ευρωπαίοι φίλοι μας'' λέει στο Ράδιο 9,84  και στην Αγγέλα Δουλγεράκη, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Χανίων και πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου, Μανούσος Σταριανουδάκης.

Αγκάθι σύμφωνα με τον ίδιο είναι οι οφειλές και οι ρυθμίσεις προς το ΟΓΑ καθώς η μειωμένη φοροδοτική ικανότητα των αγροτών - κτηνοτρόφων τους βγάζει εκτός ρύθμισης και επιδοτήσεων.

Παράλληλα κάλεσε τον κλάδο του να συμπλεύσει με τους αγώνες των άλλων εργαζόμενων , καθώς οι αγώνες παραμένουν μονόδρομος και είπε ότι για τη μορφή των κινητοποιήσεων τους πως θα αποφασίσουν κατά τη διάρκειας της Παγκρήτιας συνάντησης τους που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News