Αγγέλα Δουλγεράκη

Αυτό τον κόσμο παραδίδουμε στα παιδιά μας

Από 1.800 ευρώ ο καθένας είχαν πληρώσει έξι ανήλικοι Αφγανοί για να μεταβούν από την Αθήνα στη Σλοβενία. Ωστόσο, φοβούμενοι ότι θα πάγωναν μέσα στο φορτηγό-ψυγείο όπου ήταν κρυμμένοι, αποφάσισαν να βγουν από το όχημα, στην περιοχή Περιθώρι Αιτωλοακαρνανίας.


Το ταξίδι των έξι ανήλικων ηλικίας από 15 έως 17 ετών ξεκίνησε πριν από περίπου 20 ημέρες από την Αθήνα, όπου έδωσαν σε άγνωστο διακινητή 12.600 ευρώ (in.gr)…..

Με δέλεαρ βόλτες με τη μηχανή του αλλά και φρούτα που τους προσέφερε κατάφερνε, σύμφωνα με την Αστυνομία να ασελγεί σε τρία ανήλικα κορίτσια ένας 42χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατ' εξακολούθηση και απείθεια.
….. βραδινές ώρες της περασμένης Πέμπτης, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον εντόπισαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, έξω από χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας να στέκεται κοντά σε δίκυκλη μοτοσικλέτα μαζί με τρία ανήλικα κορίτσια…. 


…… ο ίδιος πριν από μία εβδομάδα είχε δελεάσει με φρούτα τα τρία αυτά κορίτσια και τα οδήγησε δύο φορές στο σπίτι του, όπου και τότε ασέλγησε σε βάρος τους. 

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή (in.gr)…..

Ιστορικό ρεκόρ κατέγραψε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στον αριθμό των προσφύγων και των εκτοπισμένων για το 2015, οι οποίοι ανέρχονται στα 65,3 εκατομμύρια σε ολόκληρο τον κόσμο. (ThePressProject)…….

ΑΓΔ

Σχόλια