default-image

''Ταξιαρχία Αγένειας'' η νέα γαλλική τάση

Περίεργα
''Ταξιαρχία Αγένειας'' η νέα γαλλική τάση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιδέα είναι γαλλικής προέλευσης και η ταξιαρχία της Αγένειας βγαίνει στους δρόμους στις 12 του Σεπτέμβρη.

Όσα προβλήματα κι αν αντιμετωπίζεις σου λένε οι Γάλλοι που τρελαίνονται με την αγένεια, ο διπλανός σου δεν σου φταίει για να βγάλεις απωθημένα καθώς υπάρχουν και οι πέτρες που μπορείς να πετάς στη θάλασσα.

Έτσι λοιπόν προχωρούν στη σύσταση ειδικού σώματος εντός των τάξεων της αστυνομίας,  για τους άνδρες που ''ανακουφίζονται'' δημοσίως, ιδιοκτήτες σκύλων που βρομίζουν τα πεζοδρόμια, καπνιστές που ρίχνουν τις γόπες τους στο δρόμο.

Η ταξιαρχία της αγένειας θα μοιράζει προειδοποιήσεις ή και πρόστιμα, προκειμένου να πείσει τους παραβάτες να συμπεριφέρονται καλύτερα και θα είναι επιφορτισμένοι μόνο με αυτό το έργο κι όχι με την ασφάλεια των παριζιάνων.

Τα μέλη του νέου σώματος θα φορούν στολή, θα είναι εξοπλισμένοι με κλομπ ή δακρυγόνα, 320 από αυτούς θα είναι σε ετοιμότητα όποτε χρειαστεί, ενώ τα σαββατοκύριακα θα αναλαμβάνουν και τους θορυβώδεις γλεντζέδες.

Η είδηση βέβαια κάνει και λογικό είναι το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Ένα από αυτά: Φέρτε τους κατά δω!!!!!!

Μμμμ!!!! Ωραία ιδέα για να τεστάρουμε τις αντοχές μας. Να τους ''αμολήσουμε'' στους δρόμους, εκεί που δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας.

Σε κάποιους αγενείς καλαμοκαβαλάρηδες Δημόσιων Υπηρεσιών σε θέσεις εξουσίας.

Να τους στείλουμε και σε εκείνους του ιδιωτικού τομέα με το στυλάκι των δέκα Καρδινάλιων που πίσω από την αγένεια έχουν κρυμμένη την ανεπάρκεια τους.

Με τη δράση της Ταξιαρχίας της Αγένειας λεφτά να δεις Μιχάλη. Με το τσουβάλι για τη μαύρη τρύπα του χρέους!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News