default-image

Μ.Κτιστάκη: Καλώ σε ετοιμότητα για το νοσοκομείο

Απόψεις
Μ.Κτιστάκη: Καλώ σε ετοιμότητα για το νοσοκομείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με υποσχέσεις για την κάλυψη θέσεων γιατρών, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού στο νοσοκομείο αποχώρησε από την Ιεράπετρα ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα δεσμεύτηκε για  5 μόνιμους ιατρούς, 3 επικουρικούς και 18 θέσεις λοιπού προσωπικού (διοικητικού κλπ.).  

Έχουμε ξανακούσει τις ίδιες υποσχέσεις. Όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα όπως λέει και ο κος Πολάκης, είπε στο Ράδιο 9,84 το μέλος της επιτροπής αγώνα Μαρία Κτιστάκη, καλώντας τον κόσμο να είναι σε αγωνιστική κινητοποίηση για το νοσοκομείο.

Σε θερμό κλίμα από την άλλη η υποδοχή του υπουργού.

 «Το show απο δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν "φασαρία" δεν μπόρεσαν να αμαυρώσουν ουτε να σταματήσουν τη συζήτηση με τον κόσμο .ΣΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ» σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός

Τα επεισόδια καταδικάζει και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο «για μειοψηφικές συμπεριφορές, ελάχιστων, δήθεν 'αγανακτισμένων πολιτών».

Στο μεταξύ  , θα ξεκινήσει η διαδικασία άμεσα. Ενώ για τους υπόλοιπους πέντε από την ημέρα που θα αναλάβει καθήκοντα ο νέος διοικητής που θα ορίσει και το συμβούλιο κρίσεως, εντός 2-3 μηνών θα ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία.

Λάθος κάνει ο υπουργός αν πιστεύει ότι ακραίοι διαμαρτυρήθηκαν χθες, σχολίασε παράλληλα η κ.Κτιστάκη.

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News