Αγγέλα Δουλγεράκη

Οι'' αλήθειες'' στα ‘’Μνημόσυνα’’

Όταν η αλήθεια φτάνει στην τσέπη σου μέσα από το ''Μνημόσυνο'' , Ε! τότε, σε προσπερνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε πετά στο χαντάκι .

Δια στόματος Πάνου Καμμένου τερμάτισε το κοντέρ καθώς κάλεσε όλους όσοι κάνουν καθημερινά μνημόσυνα να έλθουν σε επαφή με την πραγματικότητα και να αισθανθούν την αλλαγή που έρχεται στη χώρα μετά τη συμφωνία στο περασμένο Eurogroup και την απόφαση για εκταμίευση της δόσης.

Αναγνώρισε και το εκτιμούμε αυτό, ό,τι έχουμε υποστεί τεράστια πίεση και πως δύσκολα εργαζόμενοι και συνταξιούχοι μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Είπε ότι τα μέτρα που ελήφθησαν δεν συμβαδίζουν με το νόημα του Συντάγματος ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην κατάργηση της έκπτωσης του ΦΠΑ στα νησιά, τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν κατόρθωσε να προστατεύσει τη νησιωτικότητα που κατοχυρώνεται από το άρθρο 101 του Συντάγματος.

Στην τελευταία στροφή πριν τον τερματισμό είπε: ''Εάν έλθουν επενδύσεις, αλλάξει το οικονομικό κλίμα, επιστρέψουν στην Ελλάδα τα χρήματα που έφυγαν στο εξωτερικό και μειωθεί η ανεργία, πολλοί άδικοι φόροι, μεταξύ των οποίων και ο ΕΝΦΙΑ, θα αποτελέσουν παρελθόν πολύ πριν από το 2031''.

Πότε; Πριν το 2031;

Άντε λιβανίστε το σπιτάκι και το οικοπεδάκι και προγραμματίστε την τελετή του μνημόσυνου γιατί θα προκαλέσουμε καραμπόλα όλοι μαζί την ίδια Κυριακή!!!!

ΑΓΔ

Σχόλια