default-image

Χ.Μαμουλάκης: Στο 6 με επιείκεια η καθαριότητα στο Ηράκλειο

Κρήτη
Χ.Μαμουλάκης: Στο 6 με επιείκεια η καθαριότητα στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο (6) με επιείκεια και με Άριστα το (10) η καθαριότητα στην πόλη του Ηρακλείου λέει στο Ράδιο 9,84 ο αντιδήμαρχος της καθαριότητας, απαντώντας σε ερωτήματα-παράπονα των πολιτών, για τη συγκέντρωση μεγάλων αντικειμένων στους κάδους και τη δημιουργία μίνι ΧΑΔΑ σε περιοχές περιμετρικά της πόλης.

Για το πρώτο διευκρίνισε ότι η αποκομιδή των μεγάλων αντικειμένων και άλλων πλην των μπάζων, γίνετε δωρεάν από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου με ραντεβού μέσω του 2813 409 409 και για τις μίνι χωματερές ότι αποτελούν καθημερινή πληγή Χειμώνα καλοκαίρι ακόμα και για λόγους πολιτικής προστασίας.

Πρόσθεσε ότι η ανακύκλωση πραγματοποιείται κανονικά , υπενθύμισε ότι στο πρόγραμμα εντάχθηκαν οι Δήμοι Μαλεβιζίου και Μινώα Πεδιάδος και ότι σύντομα θα λειτουργεί στο εργοστάσιο και δεύτερη βάρδια.

Τέλος ανέφερε πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι η επέκταση της σύμβασης των οκταμηνιτών μέχρι το τέλος του 2016 σε όλους τους ΟΤΑ της χώρας ώστε να διευκολυνθούν στη λειτουργία τους οι υπηρεσίες καθαριότητας κι εφόσον βέβαια οι τελευταίοι διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα για  την πληρωμή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News