default-image

Γ.Τζωρτζάκης: Απροθυμία προσφυγής των νέων αγροτών

Απόψεις
Γ.Τζωρτζάκης: Απροθυμία προσφυγής των νέων αγροτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στον Ιούνιο θα πληρωθούν οι αδικημένοι παραγωγοί της φόρμας 6, η νέα δέσμευση Βαγγέλη Αποστόλου, σύμφωνα  με το βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Απροθυμία την ίδια ώρα των νέων αγροτών να μετέχουν στην ομαδική προσφυγή υπό την ΟΑΣΝΗ για την διεκδίκηση των χαμένων δικαιωμάτων τους σύμφωνα με τον πρόεδρο της  Ομοσπονδίας στο Ράδιο 9,84.

Κοντά στους 100 όσοι έχουν υπογράψει επί συνόλου 5.000 σε όλο το νησί λέει ο Γιώργος Τζωρτζάκης , υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι γιαυτή τους τη στάση όπως : Οι νέες υποσχέσεις έστω κι ανεπίσημα του Βαγγέλη Αποστόλου, η προσδοκία του δικαστικού δεδομένου από τους λίγους και η αποφυγή ταλαιπωρίας.

Αναφορικά με τη διαδικασία των μεταβιβάσεων δικαιωμάτων, μετά την έκδοση της σχετικής εγκυκλίου από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, είπε ότι το σύστημα δεν έχει ανοίξει παρά του ότι έχει δοθεί παράταση έως τις 16 Ιουνίου, αλλά παράλληλα εξέφρασε το φόβο η ΚΥΑ για τη μεταβίβαση των δικαιωμάτων να είναι και πάλι μία παγίδα, όπως η φόρμα 6 σε βάρος των παραγωγών.

Για τις υποσχέσεις του υπουργού σχολίασε πως έχουν δοθεί τόσες που είναι αδύνατον πλέον να πιστεύεις σε αυτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News