Αγγέλα Δουλγεράκη

''Τρέμει'' η αγορά το νέα μέτρα

Ανησυχία στην αγορά ενόψει της ψήφισης του δεύτερου πακέτου των προαπαιτούμενων στην ολομέλεια της βουλής την Κυριακή.

Μιλώντας στο ενημερωτικό μαγκαζίνο του Ράδιο 9,84 παράγοντες της αγοράς  επισημαίνουν πως η αύξηση του ΦΠΑ, η υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, παράλληλα με τη μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών, πλήττουν περεταίρω την αγορά και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε αύξηση των λουκέτων.

Επιμένουμε στο τρίπτυχο, αναπτυξιακός νόμος, ΕΣΠΑ, δεύτερη ευκαιρία στις προβληματικές επιχειρήσεις, είπαν οι Νίκος Πρινιωτάκης οικονομολόγος και  Βαγγέλης Καρκανάκης επιχειρηματίας.


Φτάσαμε στο παράλογο. Με τις αποφάσεις τους οδηγούν τον κόσμο στην παρανομία , την φοροδιαφυγή καθώς δεν αντέχει άλλο αυτή τη φορολαίλαπα, ήταν το σχόλιο του προέδρου του εργατικού κέντρου Ηρακλείου Στάλιου Βοργιά.

Στο ίδιο μήκος κύματος αναφορικά με τις οικονομικές επιπτώσεις των νέων μέτρων και στην τοπική αυτοδιοίκηση ο δήμαρχος Μινώα πεδιάδος Ζαχαρίας Καλογεράκης. Οι Δήμοι δεν θα μπορούν ν' ανταπεξέλθουν είπε στην συνεχή οικονομική αιμορραγία αλλά ούτε θα δεχθούν να μετατραπούν στο μακρύ χέρι του κράτους.

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη

Σχόλια