Αγγέλα Δουλγεράκη

Υποδομές, υγεία, περιβάλλον στο πλαίσιο της επίσκεψης Στ.Θεοδωράκη

Στην Κρήτη θα βρεθεί την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Μαΐου ο Σταύρος Θεοδωράκης.


Ο επικεφαλής του Ποταμιού, την Πέμπτη, θα έχει επαφές με φορείς και πολίτες του Λασιθίου,θα επισκεφθεί τον Άγιο Νικόλαο, τη Σητεία και την Ιεράπετρα.
Την Παρασκευή ο κ.Θεοδωράκης θα βρεθεί στα Ανώγεια.

Σκοπός να ακούσει από κοντά τα προβλήματα των πολιτών που απορρέουν από τις ελλείψεις σε υποδομές , υγεία και διαχείριση του περιβάλλοντος.

Στα Ανώγεια σε μία ανοιχτή συνάντηση φίλων και εθελοντών του κόμματος, θα γίνει  ανταλλαγή απόψεων για τα τρέχοντα ζητήματα πολιτικής, και για το ρόλο του "Ποταμιού" στην  προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας.

«Οι γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και τα σοβαρά προβλήματα της Ελλάδας, με κύρια το οικονομικό, το συνταξιοδοτικό, το φορολογικό και το προσφυγικό αλλά και ο τρόπος που τα διαχειρίζεται η κυβέρνηση, πρέπει να μας ενεργοποιήσουν, ώστε να συμμετέχουμε δυναμικά στο διάλογο και στην προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Το πρόγραμμα της συνάντησης είναι το ακόλουθο:

17.30: Άφιξη στα Ανώγεια, επίσκεψη στο Δημαρχείο, συνάντηση με τους τοπικούς φορείς και τον δήμαρχο.

18.00: Επίσκεψη στο Κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφύγγων.

18.45: Συνέντευξη τύπου του επικεφαλής.

19.00: Εκδήλωση στην αίθουσα Μ. Κεφαλογιάννης, οδός 13ης Αυγούστου

21.00: Δείπνο με εθελοντές και φίλους.

Στην εκδήλωση, εκτός του βουλευτή Ηρακλείου και των λοιπών στελεχών, θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο Επικεφαλής του κινήματος Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος θα κάνει διάλογο και θα συζητήσει με όλους τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες των Ανωγείων, αλλά και της Κρήτης ολόκληρης.

Σχόλια