default-image

Απόβαση των Ιεραπετριτών στο Ηράκλειο την 1η Ιουνίου

Κρήτη
Απόβαση των Ιεραπετριτών στο Ηράκλειο την 1η Ιουνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόβαση στο Ηράκλειο την 1η Ιουνίου και παραμονή στα γραφεία της ΔΥΠΕ μέχρι δικαίωσης αποφάσισαν οι κάτοικοι της Ιεράπετρας αγωνιζόμενοι για το νοσοκομείο και τη λειτουργία του.

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απαντά η Δημοτική Αρχή Ιεράπετρας σύμφωνα με το Δήμαρχο Θοδωρή Καλατζάκη στο Ράδιο 9,84.

Σε κλίμα έντασης και η συνεδρίαση του μονοθεματικού συμβουλίου από όπου αποχώρησε με τη συνοδεία της αστυνομίας ο συνεργάτης του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ.  

Έντονη η αντίδραση την ίδια ώρα στην Επιτροπή Αγώνα από τις θέσεις-δηλώσεις στο Ράδιο 9,84 της Δυπεάρχη Ελένης Μαυρομάτη, που υποστήριξε ότι αντί πολεμικού κλίματος αρχές και κάτοικοι θα έπρεπε να έχουν κάνει τα απαραίτητα βήματα προκειμένου να αλλάξει ο οργανισμός λειτουργίας του νοσοκομείου και να έχουν βρει οι ίδιοι γιατρούς.

Δεν συνάδει με τη θέση της η απάντηση της κας Μαυρομάτη, απαντά παρεμβαίνοντας το μέλος της Επιτροπής Αγώνα Μαρία Κτιστάκη.  

Την κατηγορεί ότι εσκεμμένα λέει ψέματα καθώς από το 2013 στο σύνολό τους οι φορείς ζητούσαν τις αλλαγές από τους προκάτοχους της και ότι στο θέμα του ποιος πρέπει να βρει ή όχι γιατρό έγκειται στα πλαίσια της κοινής λογικής.

Επίσης επισημαίνει ότι το πολεμικό κλίμα θα συνεχιστεί και μάλιστα αναφέρει ότι σε μία υπόθεση που έχουν ευθύνη και η πολιτεία και η ΔΥΠΕ οι εκπρόσωποι της ήταν απόντες.

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News