default-image

Εθελοντές και Πυροσβεστική μαζί στη Βιάννο την αντιπυρική περίοδο

Κρήτη
Εθελοντές και Πυροσβεστική μαζί στη Βιάννο την αντιπυρική περίοδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα πιο ευέλικτο κανονισμό , ενισχυμένο  με επιπλέον μέσα και ανθρώπινο δυναμικό εισήλθε στην αντιπυρική περίοδο ο πυρόπληκτος Δήμος της Βιάννου, σύμφωνα με το Δήμαρχο Παύλο Μπαριτάκη στο Ράδιο 9,84 και στην Α.Δουλγεράκη.

Αγκάθι οι αυθαιρεσίες των λίγων που προκαλούν με τη συμπεριφορά τους η οποία ελλοχεύει κινδύνους  για τους υπόλοιπους , με τη δημιουργία χωματερών που φυτρώνουν η μία μετά την άλλη.

Τρείς νέες χωματερές ξεφύτρωσαν σε Κερατόκαμπο, Άρβη και Συκολόγο καταγγέλλει η Δημοτική αρχή την ώρα που έκλεινε άλλες τρείς και προχωρούσε στην περίφραξη των χώρων.

Βάση του σχεδιασμού που γνωστοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης των αρμόδιων φορέων στην Άνω Βιάννο , ο Δήμος θα ενισχυθεί σύντομα με δικό του πυροσβεστικό αυτοκίνητο, παράλληλα με τα τρία πυροσβεστικά της υπηρεσίας που θα εδρεύουν στην περιοχή.

Στα πλαίσια της πυρασφάλειας επίσης εντάσσονται εθελοντικές ομάδες πολιτών, τρακτέρ με υδροφόρες, βυτία, καθώς και η επέκταση του δικτύου των στομίων.

Έκκληση του Παύλου Μπαριτάκη παράλληλα προς όλους τους πολίτες να βοηθήσουν με τη δράση τους για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων πρόκλησης φωτιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News