default-image

Νεκροί νύφη - πεθερά και πατέρας δύο παιδιών σε τροχαίο

Κρήτη
Νεκροί νύφη - πεθερά και πατέρας δύο παιδιών σε τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αίμα βάφτηκε για άλλη μια φορά το οδικό δίκτυο της Κρήτης και μάλιστα με το "καλημέρα" αφού τρεις άνθρωποι έσβησαν στην άσφαλτο. Το θανατηφόρο δυστύχημα με τρεις νεκρούς, δύο γυναίκες κι έναν άντρα σημειώθηκε λίγο πριν τις 08:00 το πρωί της Πέμπτης, στην εθνική οδό Ηρακλείου-Μοιρών στο ύψος περίπου των Δαφνών.

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν  με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τριών ανθρώπων.Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ , 7 άνδρες της πυροσβεστικής και αστυνομικοί . Ακολούθησε μια μεγάλη προσπάθεια απεγκλωβισμού των επιβατών για τους οποίους όμως όπως αποδείχθηκε ήταν ήδη αργά.

Τραγικές ανθρώπινες ιστορίες

Το αποτέλεσμα ήταν μοιραίο καθώς η σύγκρουση ήταν μετωπική και σφοδρότατη με αποτέλεσμα ο πατέρας δύο ανήλικων παιδιών με καταγωγή από τη Γέργερη να τραυματιστεί θανάσιμα. Μάλιστα ο άτυχος Μύρων Φραγκιαδάκης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ.Σχοιναράκη. Και οι δύο γυναίκες ,που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά τους στους Αγίους Δέκα για τη διπλή τραγωδία. Η νύφη μετέφερε την πεθερά της από το χωριό στο Ηράκλειο για να εξεταστεί από γιατρό ,αλλά και οι δύο δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους.

Πώς φτάσαμε στην τραγωδία

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα αυτοκίνητο οδηγούσε μια 43χρονη γυναίκα και συνεπιβάτης μια ήταν 70χρονη, ενώ το δεύτερο αυτοκίνητο οδηγούσε ο 35χρονος Μύρων Φραγκιαδάκης (στην κεντρική φωτογραφία).

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο άνδρας , που κινείτο με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Μοίρες επιχείρησε προσπέραση, στοιχείο που όμως διερευνάται από τις αρχές.

Βαρύς ο φόρος στην άσφαλτο με 27 νεκρούς

Δυστυχώς μετά το φονικό για την Κρήτη Απρίλιο και ο Μάϊος "μπήκε" με τους χειρότερους οιωνούς αφού όπως όλα δείχνουν ο "φόρος" στην άσφαλτο θα είναι βαρύς. Έναν νεκρό μετράει η Κρήτη την ημέρα της Πρωτομαγιάς και τέσσερις την Πέμπτη. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία στους δρόμους του Ηρακλείου έχουν χάσει τη ζωή τους 13 άτομα, 10 στα Χανιά, 3 στο Λασίθι και 1 στο Ρέθυμνο. Συνολικά ο αριθμός των θυμάτων της ασφάλτου ανεβαίνει σε 27, εκ των οποίων οι 5 από την 1η Μαΐου μέχρι και σήμερα.  

Κλειστό το ένα ρεύμα

Στην περιοχή όπου καταγράφηκε το θανατηφόρο τροχαίο παρέμεινε δύναμη της αστυνομίας και της πυροσβεστικής ενώ χρειαζόταν από όλους μείωση της ταχύτητας και προσοχή καθώς το ένα ρεύμα κυκλοφορίας παρέμεινε κλειστό.

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη-Ράνια Μωραΐτη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News