default-image

Νεκρή 64χρονη σε τροχαίο ανήμερα του Πάσχα

Κρήτη
Νεκρή 64χρονη σε τροχαίο ανήμερα του Πάσχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πένθος βυθίστηκε ανήμερα του Πάσχα το Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνου. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι γονείς του Δημοτικού Συμβούλου, Στέλιου Σαμψών, έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, η άτυχη 64χρονη Μαρία Σαμψών, ενώ ο σύζυγός της Γιάννης, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου στη ΜΕΘ, όπου μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στην επαρχιακή οδό Ρεθύμνου - Σπηλίου στο ύψος της Αγίας Άννας, στα Τρία Μοναστήρια, 7 χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Ρεθύμνου, όταν το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και κατέληξε στον γκρεμό.

Η πυροσβεστική υπηρεσία με 3 οχήματα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας για να απεγκλωβίσουν το άτυχο ζευγάρι και να τους μεταφέρουν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ το τμήμα τροχαίας Ρεθύμνου έχει αναλάβει την προανάκριση.

Η εξόδιος ακολουθία της άτυχης Μαρίας Σαμψών, η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, θα τελεστεί την Τρίτη 3 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, στη Μικρή Παναγία.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News