Αγγέλα Δουλγεράκη

Ο πικραμένος μόδιστρος του ασφαλιστικού

Όταν έχουμε κέφια για δηλώσεις όντως ''ράβουμε''.

''Πικραμένο Μόδιστρο'' αποκάλεσε τον υπουργό εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, Βασίλης Αλεξανδρής, σε συνέντευξή του στο Mega, ύστερα από τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας ότι θα πληρώσουν εκείνοι ''με τα μαντηλάκια και τις γραβάτες''.

''Οι γραβάτες και τα μαντηλάκια νομίζω ότι δεν αντέχουν σε σοβαρό σχόλιο''. Απηχούν τις απόψεις ενός πικραμένου μόδιστρου που δείχνει πώς αντιλαμβάνεται την απονομή της Δικαιοσύνης» σχολίασε ο κ. Αλεξανδρής, ενδεικτικά.

Τα ''ραφτικά'' πάντως για να ακριβολογούμε δεν ήρθαν ακόμα, καθώς η πρόταση για το ασφαλιστικό κρίνεται ''μονομερής'' και την υπογραφή τους οι δανειστές δεν την έχουν βάλει.

Απ' ότι κατάλαβα όμως, ακούγοντας το Γιώργο Ρωμανιά, όταν εκείνοι υπογράψουν, θα τρίβουμε τα μάτια μας και τις άδεις τσέπες μας.

Είπε μεταξύ άλλων: ''Μεγάλοι αδικημένοι οι εκπαιδευτικοί και οι ένστολοι που δεν καλύπτονται από τις ημερομηνίες παραίτησης εφόσον έχουν θεμελιώσει δικαίωμα σύνταξης''.

 
Αποκάλυψε επίσης ότι τα αποθεματικά των ταμείων επικούρησης - πρόνοιας μπαίνουν στον κουμπαρά του ήδη πτωχευμένου ΕΤΕΑ με αποτέλεσμα μετά από ένα διάστημα επικουρικό και εφάπαξ να είναι όνειρο θερινής νυκτός.

Σχόλια