Αγγέλα Δουλγεράκη

''Νόμιμο'' η καταβολή του 100% της δόσης των οικογενειακών επιδομάτων

Αύριο Παρασκευή 22 Απριλίου καταβάλλεται η προκαταβολή του 50% της δόσης των οικογενειακών επιδομάτων του Α' τριμήνου του έτους 2016 (ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών), με βάση τα στοιχεία αιτήσεων Α21 του έτους 2015, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΓΑ.


Το νόμιμο είναι η καταβολή της δόσης στο 100% η δήλωση του προέδρου της Ομοσπονδίας των τριτέκνων Μανόλη Αχλαδιανάκη στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη.

Αιχμηρός παράλληλα για το χειρισμό της κυβέρνησης στο θέμα της επισιτιστικής βοήθειας και την πολιτική του ''δεν ξέρω'', ''δεν καταλαβαίνω'' που υιοθετούν βουλευτές και υπουργεία, όταν τα χρήματα της επισιτιστικής βοήθειας από την Ευρώπη μπήκαν στα ταμεία του κράτους.

Ο πρόεδρος των τριτέκνων στις αναφορές του για τις επαφές της διοίκησης της ομοσπονδίας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον υπουργό Οικονομικών και στελέχη του παιδείας είπε πως τους ετέθησαν για πολλοστή φορά τα αιτήματα τους, για να εισπράξουν το: ''Έχετε δίκιο αλλά …. ''

Κουραστήκαμε να έχουμε δίκιο σχολίασε. Οι τρίτεκνοι , ή αλλιώς, οι πολυμελείς οικογένειες χρειάζονται βοήθεια κι όχι  δίκιο.


Σχόλια