default-image

ΟΠΕΚΕΠΕ: Από Μ.Δευτέρα οι επιδοτήσεις

Απόψεις
ΟΠΕΚΕΠΕ: Από Μ.Δευτέρα οι επιδοτήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη Μ.Δευτέρα με Μ.Τρίτη αναμένεται η καταβολή του υπολοίπου της επιδότησης στους παραγωγούς σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Γιώργο Αποστολάκη στο Ράδιο 9,84 με το κακό σενάριο σύμφωνα με τον ίδιο να παραπέμπει στη Μ.Τετάρτη.

Από σήμερα ξεκινά και η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων της τρέχουσας περιόδου με την προθεσμία να λήγει στις 16 Μαΐου και χωρίς προς το παρόν να γίνεται λόγος για παράταση αυτής. Κανονικά στην διαδικασία της ενεργοποίησης εντάσσονται κι όσοι έχουν εκκρεμότητες με τις ενστάσεις τους αν και ο χρόνος προκειμένου αυτές να τελεσιδικίσουν είναι μεγαλύτερος.

Ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ υπεραμύνεται της προσπάθειας του οργανισμού προκειμένου να καταβληθούν το συντομότερο δυνατόν οι επιδοτήσεις  - Πάσχα, έναντι των προηγούμενων χρόνων- καθώς τα δεδομένα με την επεξεργασία των στοιχείων έχουν αλλάξει με την ΚΑΠ και προσθέτει ότι εντός της ημέρας θα αναρτηθούν και στο Site του οργανισμού οι πίνακες με τα οριστικά δικαιώματα.

Αναφορικά με τις επισημάνσεις των στελεχών της ΕΑΣΗ περί των αδικιών σε βάρος των νέων αγροτών που χάνουν στην πλειοψηφία τους τα δικαιώματά τους, τις μειώσεις στο ποσό του πρασινίσματος και το μεγάλο ποσοστό ενστάσεων που δεν έχουν εκδικαστεί , αναφέρει ότι απλά δεν έχουν το δικαίωμα να δίνουν πληροφορίες που δεν απορρέουν μέσα από τη δική τους υπηρεσία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News