Αγγέλα Δουλγεράκη

Ο λογαριασμός σε ποιόν πηγαίνει;

Αλήθεια έσκασε σαν βόμβα στην περίοδο της κρίσης η αποκάλυψη ότι η προμήθεια των καυσίμων στα αυτοκίνητα των Δημόσιων Υπηρεσιών και των σωμάτων ασφαλείας του Αγίου Νικολάου γίνεται από το Ηράκλειο.

Έρχονται δηλαδή στην σημερινή 11η, πρώην 126 ΣΜ γεμίζουν και επιστρέφουν στον Άγιο για τις δουλειές τους και τις περιπολίες τους.

Όχι για άλλο λόγο αλλά γιατί με απλά μαθηματικά , πας κι έρχεσαι το κατιτίς σου δεν το καις σε καύσιμο; Άρα τι σου μένει; Άρα κάθε πότε γεμίζεις και ποιόν αλήθεια χρεώνεις; Για ποιόν δουλεύσεις δηλαδή αν όχι για τους πετρελαιάδες;

Δεν προλαβαίνει λοιπόν να σκάσει μύτη ραδιοφωνικά αυτό και με παίρνει τηλέφωνο ο φίλος μου ο Γιάννης, ενημερώνοντας με ότι δεν είναι μόνο οι του Αγίου Νικολάου που κινούνται στο ίδιο πλαίσιο.

Από τον Κόκκινο Πύργο λέει ξέρει και βλέπει η μεταφορά καυσίμων για τις ανάγκες φορέων και σωμάτων ασφαλείας να γίνεται με βυτίο από την 11η προς την περιοχή. Δεν μου διευκρίνισε αν γίνετε με ιδιωτικό ή δημόσιο βυτίο, τι κοστίζει και κάθε πότε.

Το ερώτημα παραμένει για το ποιος έχει δώσει την εντολή και γιατί αυτή η τακτική όταν τα χιλιόμετρα που καταπίνουν τα αυτοκίνητα απαιτούν καύσιμα για να κινηθούν και το κόστος το χρεώνεται ο Έλληνας πολίτης.

Αναμένονται οι απαντήσεις αν έχουν να δώσουν απαντήσεις.

ΑΓΔ

Σχόλια