Αγγέλα Δουλγεράκη

Εκδηλώσεις που τρέχουν

Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνονται τις επόμενες ημέρες από φορείς και συλλογικότητες.

Συγκεκριμένα:

*1-3 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των εκδόσεων ΙΤΑΝΟΣ φέτος το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ ''Γύρω Γύρω Όλοι '' με ένα πλήθος δραστηριοτήτων από τις 11.00 το πρωί σε καθημερινή βάση έως τις 21.00 το βράδυ, σύμφωνα με την εκπρόσωπο των εκδόσεων Μαριεύα Καρκανάκη στο Ράδιο 9,84.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση της ''Ηλιαχτίδας''.
Στα πλαίσια του φεστιβάλ περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, εργαστήρια για το θέατρο, θέατρο σκιών, κατασκευών, μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, παραστάσεις, μουσικοχορευτικές  εκδηλώσεις .

*Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα αδέσποτα διοργανώνει την Κυριακή 3 Απριλίου η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης και η ΔΕΠΤΑΗ του Δήμου Ηρακλείου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι με ομιλία του Αντιδημάρχου κ. Πέτρου Ινιωτάκη, θα ακολουθήσει ομιλία της Εισαγγελέως Πρωτοδικών, εκπροσώπων της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, του Κτηνιατρικού Συλλόγου, του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, ομιλία ψυχολόγου αλλά και ομιλία ερευνητή.  


*Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδικού Βιβλίου η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη,  διοργανώνει την Τετάρτη στις 18.00 το απόγευμα στο Πολύκεντρο νεολαίας εκδήλωση με την ανάγνωση του παραμυθιού με τίτλο:

«Η μάγισσα Χρωματούσα συναντά τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν», με αφηγήτρια την συγγραφέα/νηπιαγωγό  Ελένη Μπετεινάκη.

*Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών - Ρούβα - Γουβών διοργανώνει, σε συνεργασία με τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων των Δ/νσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, τη Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου και την Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου, εσπερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού για εκπαιδευτικούς, μαθητές και πολίτες, την Τρίτη 5 Απριλίου στην Αίθουσα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης από τις 18:00-21:30 το βράδυ.


*Θα σταθούν σιωπηλοί και ακίνητοι για 10 λεπτά σε κτίρια και χώρους του Ηρακλείου που δεν είναι προσβάσιμα σε όλους μας με στόχο να διαμαρτυρηθούν για την καταπάτηση του δικαιώματος συνανθρώπων μας στην ελεύθερη και ανεμπόδιστη μετακίνηση.
Ομάδες πολιτών από 40 πόλεις της χώρας ανάμεσα τους και το Ηράκλειο δίνουν ραντεβού την Κυριακή 24 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, σε μία προσπάθεια να αναδείξουν την επιτακτική ανάγκη για ισότητα των πολιτών και την δίχως εμπόδια  κυκλοφορία.

Σχόλια