Αγγέλα Δουλγεράκη

Β.Καρκανάκης: Απορίας άξιο που βλέπουν την ανάπτυξη

Στις 4 Απριλίου αναμένεται η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών οι οποίοι επιστρέφουν στην Ελλάδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.  

«Ήδη έχουν τεθεί οι βάσεις που θα επιτρέψουν την ολοκλήρωση της συμφωνίας μέσα στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα και πάντοτε στο γράμμα της συμφωνίας του περασμένου Ιουλίου», είπε ο Όλγα Γεροβασίλη.

Διάσταση απόψεων καταγράφεται στα κόκκινα δάνεια, σύγκλιση σε φορολογικό, ασφαλιστικό.

Αναφορικά με το αναπτυξιακό σχέδιο, που θα κατατεθεί στους θεσμούς μετά το Πάσχα, αποτελείται από τρία βασικά σημεία και περιλαμβάνει προτάσεις σχεδιασμού για επτά επιμέρους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας.

Από την πλευρά του ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς μίλησε για συμφωνία με τους θεσμούς που θα φέρει έκρηξη επενδύσεων. Υπάρχουν πολύ σημαντικά κομμάτια του ψηφιδωτού που αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα ανακάμπτει» τόνισε ο κ. Παππάς.

Β.Καρκανάκης: Απορίας άξιο η αισιοδοξία Ν.Παππά περί έκρηξης επενδύσεων

Απορίας Άξιον από πού αντλεί την αισιοδοξία του ο υπουργός Επικρατείας και τα λοιπά στελέχη της κυβέρνησης διερωτάται μέσω του Ράδιο 9,84 ο επιχειρηματίας και μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Βαγγέλης Καρκανάκης , καθώς θετικό πρόσημο καταγράφουν μόνο οι δηλώσεις κι όχι η πραγματική εικόνα της αγοράς.Γ.Νικολιδάκης: Οι Έλληνες επιβιώνουν με δυσκολία

Λάβρος κατά της ακολουθούμενης πολιτικής που εξαθλιώνει όλο και περισσότερο τους Έλληνες, ο εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ στο Ρέθυμνο Γιώργος Νικολιδάκης.


Αμφισβήτησε τα στοιχεία της οικονομίας περί ανάπτυξης που έντεχνα παρουσιάζουν τα κυβερνητικά στελέχη και μίλησε για δυσθεώρητα ποσοστά ανεργίας σε όλη τη χώρα.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της έρευνας του ΚΕΠΚΑ που δείχνει ότι οι πολίτες σε ποσοστό 88,1% μείωσαν την τρέχουσα περίοδο τις καταναλωτικές τους συνήθειες ελέω κρίσης διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν οι κυβερνώντες να μην βλέπουν οι Έλληνες επιβιώνουν με δυσκολία.

Αγγέλα Δουλγεράκη

Σχόλια