default-image

Βροχές στην Κρήτη, χιόνια στα ορεινά

Ελλάδα
Βροχές στην Κρήτη, χιόνια στα ορεινά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη επικεντρώνεται σήμερα το κύμα κακοκαιρίας με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τα χιόνια στα ορεινά, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έντασης 5-6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει μέχρι τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στο νησί, ενώ στη Θεσσαλονίκη οι δρόμοι  άσπρισαν, καθώς έπεσε χαλάζι.

Ο καιρός τη Δευτέρα

 

Συγκεκριμένα το meteo.gr αναφέρει για σήμερα:

Σήμερα η θερμοκρασία κυμαίνεται από 1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, βαθμιαία ωστόσο θα στραφούν σε νότιους μέτριους 4 μποφόρ, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και πρόσκαιρα θυελλώδεις 8 μποφόρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News