default-image

Στις 2 Απριλίου το παγκρήτιο φόρουμ κρητικών προϊόντων

Κρήτη
Στις 2 Απριλίου το παγκρήτιο φόρουμ κρητικών προϊόντων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 2 Απριλίου το παγκρήτιο φόρουμ κρητικών προϊόντων

Στο εκθεσιακό κέντρο των Γουβών θα φιλοξενηθεί στις 2 Απριλίου το 5ο παγκρήτιο φόρουμ κρητικών προϊόντων που διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, το Παράρτημα Κρήτης του ΓΕΩΤΕΕ, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Το ΓΕΩΤΕΕ ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι η προετοιμασία της έκθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι υποστηρίζει τη δραστηριότητα αυτή πιστεύοντας ότι η συνεργασία ανάμεσα σε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου αποτελεί μονόδρομο για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, αλλά και για τη διαφοροποίηση του Κρητικού τουριστικού προϊόντος.

Το Παγκρήτιο Φόρουμ έχει στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία ξενοδόχων με τους μεταποιητές, τυποποιητές προϊόντων του πρωτογενή τομέα και αγροτών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια αγροτική παραγωγή, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής.

Τέλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: Η συμμετοχή στο 5ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ είναι ΔΩΡΕΑΝ. Απαιτείται η δήλωση συμμετοχής στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034, [email protected] και στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News